Extruder gríz

 
 

A Kukorica extruder gríz az étkezési grízhez hasonlóan humán élelmezésre is használható, de a leggyakoribb felhasználása extrudálással snack gyártmányok alapanyaga. Ebből az alapanyagból készül üzemünkben az extrudált pehelyliszt is.

Minőségi specifikáció:

Nedvességmax. 14,0%
Fehérje6,5-7,0%
Keményítő65,0-70,0%
Olajmax. 1,0%

Szemcseméret:

630-1250 mikron között80,0%
630 mikron alatt20,0%

Csomagolás:

A készterméket extrudálás céljából élelmiszeripari felhasználásra alkalmas polipropilén zsákba csomagolják.

Minőségmegőrzési időtartam:

Télen90 nap
Nyáron60 nap

 

Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:

A kukorica étkezési gríz élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: gyártmánylap alapján.

Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.

Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.

Codex Alimentarius Hungaricus 2. kiadás.

Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.

Copyright

CORNMILL Hungary Kft. 2012.